Dakwerkergids.be – wie zijn wij?

Dakwerkergids.be is een platform waar je gemakkelijk en snel een compleet overzicht van alle dakwerkers in Vlaanderen vindt. Het overzicht is opgedeeld per provincie en per plaats; zo vind je eenvoudig een bedrijf die werkzaam is in jouw regio. Je ziet ook direct een stukje kwaliteit bij de dakwerker, doordat je reviews van andere klanten kunt lezen.

Ben jij op zoek naar een dakwerker? Via Dakwerkergids.be vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan. Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van dakwerkers bij jou uit de buurt. Vergelijk en kies de dakwerker die het beste bij je past. Wist je dat je door offertes te vergelijken, tot wel 40% op de totaalkosten kan besparen?

Naast dat wij de juiste dakwerker aan je koppelen, vind je op onze website ook informatie. Lees artikelen over dakwerken en de bijhorende kosten. De artikelen staan ook boordevol handige tips om de beste dakwerker te vinden en te besparen op de kosten.

Zo werkt je offerteaanvraag

Kom via Dakwekergids.be in contact met dakwerkers in je regio door een gratis offerteaanvraag te doen.

Hoe werkt dat precies?

  • Stap 1: je bent op Dakwerkergids.be terecht gekomen omdat je een dakwerker zoekt. Begin met het invullen van het offerteformulier. Geef een zo duidelijk en compleet mogelijke omschrijving van de opdracht. Welke dakwerken moeten er uitgevoerd worden en hoe ziet je huidige dak eruit?
  • Stap 2: je aanvraag komt binnen bij ons servicecenter, waar deze zo snel mogelijk verwerkt wordt. Vervolgens ontvang je maximaal 5 offertes van dakwerkers bij jou uit de buurt. Je aanvraag is helemaal gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.
  • Stap 3: vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies de dakwerker die het beste bij jou en je wensen past.
  • Stap 4: heb jij een dakwerker gekozen? Samen plannen jullie de datum waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Heb je nog vragen over de werkwijze? Kijk dan eens of je vraag op de veelgestelde vragen-pagina wordt beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier: ons team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Heb je geen vragen meer en wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via de onderstaande knop!

Gratis dakwerker offertes vergelijken!