wie zijn wij

Home » Wie zijn wij?

Dakwerkergids.be – wie zijn wij?

Dakwerkergids.be is een platform waar je gemakkelijk en snel een compleet overzicht van alle dakwerkers in Vlaanderen vindt. Het overzicht is opgedeeld per provincie en per plaats; zo vind je eenvoudig een bedrijf die werkzaam is in jouw regio. Je krijgt ook direct inzicht in de kwaliteit van de dakwerker, doordat je reviews van andere klanten kunt lezen.

Ben jij op zoek naar een dakwerker? Via Dakwerkergids.be vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan. Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van dakwerkers bij jou uit de buurt. Vergelijk en kies de dakwerker die het beste bij je past. Wist je dat je door offertes te vergelijken, tot wel 40% op de totaalkosten kan besparen?

Naast dat wij de juiste dakwerker aan je koppelen, vind je op onze website ook informatie. Lees artikelen over dakwerken en de bijhorende kosten. De artikelen staan ook boordevol handige tips om de beste dakwerker te vinden en te besparen op de kosten.

4500+ dakdekkers


Ruim 4500 bedrijven te vinden via het platform Dakwerkergids

120+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale dakdekkers

12.218 offertes


Ruim 12.218 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesZo werkt je offerteaanvraag

Kom via Dakwerkergids.be in contact met dakwerkers in je regio door een gratis offerteaanvraag te doen.

Hoe werkt dat precies?

  • Stap 1: je bent op Dakwerkergids.be terecht gekomen omdat je een dakwerker zoekt. Begin met het invullen van het offerteformulier. Geef een zo duidelijk en compleet mogelijke omschrijving van de opdracht. Welke dakwerken moeten er uitgevoerd worden en hoe ziet je huidige dak eruit?
  • Stap 2: je aanvraag komt binnen bij ons servicecenter, waar deze zo snel mogelijk verwerkt wordt. Vervolgens ontvang je maximaal 5 offertes van dakwerkers bij jou uit de buurt. Je aanvraag is helemaal gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.
  • Stap 3: vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies de dakwerker die het beste bij jou en je wensen past.
  • Stap 4: heb jij een dakwerker gekozen? Samen plannen jullie de datum waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Gratis dakwerker offertes vergelijken!

Over ons: wie zijn wij?

Dakwerkergids.be is opgericht in 2019 en maakt deel uit van een groter netwerk aan bedrijvengidsen binnen diverse branches. Op Dakwerkergids.be zijn alle dakwerkers uit Vlaanderen in één handig overzicht verzameld. Zo wordt niet alleen de online vindbaarheid van de betreffende bedrijven vergroot, maar is het ook makkelijker voor websitebezoekers om de beste dakwerker te vinden. Naast het vergelijken en vinden van een geschikte dakwerker, staat het platform ook boordevol informatie over verschillende dakwerken en de kosten.


Wat is onze missie?

Onze missie bestaat uit drie verschillende onderdelen.

Kennis en informatie delen


We voorzien bezoekers van waardevolle kennis en informatie over dakwerken.

Transparante dienstverlening


We maken het vinden van een goede dakwerker zo gemakkelijk mogelijk voor iedereen!

Online vindbaarheid vergroten


We vergroten de online vindbaarheid van dakwerkers die zijn opgenomen in deze gids.

Hoe komen we tot de informatie?

Met ruim 10 jaar ervaring in de dakenbranche en contact met verschillende dakwerkers, weten wij als geen ander welke informatie waardevol is voor onze bezoeker. Deze informatie wordt door onze eigen redactie verzameld. Onze redactie bestaat uit vier ervaren tekstschrijvers, die constant op zoek zijn naar de relevantste informatie voor op de website. De informatie is afkomstig uit eigen onderzoek, maar ook door contact met dakwerkers en affiniteit met de branche.

Naast informatie, is Dakwerkergids.be een vergelijkingsplatform waar je gemakkelijk in contact komt met een dakwerker bij jou in de regio. Je vindt daarnaast ook een overzicht van alle dakwerkers opgedeeld per provincie of per plaats. Deze bedrijven worden handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Niet alle dakwerkers uit Vlaanderen zijn opgenomen in deze gids.


Veelgestelde vragen en contact

Heb je nog vragen over de werkwijze, hulp nodig met je offerteaanvraag of wil je contact met ons opnemen? Kijk hieronder voor meer informatie!

  • Heb je vragen als particulier? Kijk dan of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.
  • Heb je een bedrijf? Klik dan hier voor veelgestelde vragen van bedrijven!
  • Staat je vraag er niet tussen, of wil je iets anders aan ons kwijt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
  • Heb je geen vragen meer en wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend offertes aan en vind een dakwerker bij jou in de regio.